Σ’ αρέσει να κερατώνεις τον άντρα σου; Αν ΝΑΙ κάλεσε με να βρεθούμε από κοντά!!!

€0

Processing your request, Please wait....

*** Να μην ενοχλούν για κανένα λόγο άντρες – ζευγάρια – γκέι ή τραβεστί γιατί ενοχλούν (ότι ψάχνω το αναφέρω από κάτω και είναι μόνο 100% γυναίκες)!!!

Ψάχνω ότι αναφέρω στον Τίτλο της Αγγελίας και ότι γράφω μέσα στην αγγελία είναι 100% αληθινό (όχι ψεύτικο) και ότι γράφω για τα χαρακτηριστικά μου είναι τα αυτά που θα δείτε και από κοντά.

Είμαι ο Δημήτρης, 38 χρονών, πλήρως εμβολιασμένος, ελεύθερος (όχι δεσμευμένος), διαμένω στον Άγιο Στέφανο Αττικής, είμαι ψηλός 2 μέτρα, μελαχρινός με κοντό μαλλί, είμαι 70 – 75 κιλά, έχω μεγάλα προσόντα 20cm και διαθέτω πολλές και δυνατές αντοχές!!!

Είσαι Παντρεμένη Γυναίκα και σ’ αρέσει να κερατώνεις τον άντρα σου; Δεν έχεις παρά να με καλέσεις στο κινητό μου στο τέλος της αγγελίας και να κανονίσουμε ραντεβουδάκι από κοντά είτε σε δικό σου χώρο (εργασιακό χώρο, στο αμάξι σου, σε ξενοδοχείο ή στο σπίτι σου).

(Δεν ζητάω κάποιο δωράκι αλλά αν θέλεις εσύ να δώσεις κάτι θα το δώσεις μόνο αν εσύ το επιθυμείς εγώ δεν θα ζητήσω οικονομική ενίσχυση).

Ώρες επικοινωνίας μέσω του κινητού μου 07:00 – 22:00 (πρωί – μεσημέρι – απόγευμα ή βράδυ). Δεν ενοχλείτε καθόλου. Θα με καλέσεις χωρίς απόκρυψη, το τηλέφωνο σου θα μείνει αποθηκευμένο στην μνήμη του κινητού μου, δεν θα σε καλέσω άσκοπες κλήσεις, και το μόνο τηλέφωνο που θα σου κάνω είναι την ημέρα και την ώρα που θα συναντηθούμε.

(Δεν έχω μεταφορικό μέσο να έρθω σε δικό σου χώρο)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980 763 244 (Θέλω να έχεις μαζί σου το πιστοποιητικό του εμβολιασμού).

Listing ID: 79561a6a5578d984

09/12/2021 11:48

3332 days, 21 hours

Comments